Instagram

Raum Rome Paris -ilta avaa pop up tapahtuman, joka kestää vain kaksi päivää

Iiro Koski on yksi Raum Rome Paris -illan kädentaitajista. Café Salin myyntipäällikkö Linda Dahlberg vastaa joukkoineen pop upin avajaisillan tarjoiluista. Kuva: Maija Männistö

- Raumalla on sitten osaavaa porukkaa! on moni voinut viime kuukausina ajatella.

Ja syystäkin.

Vasta hetki sitten kaiken kansan tietoisuuteen iskeneet Raum Rome Paris -kangaskassit ja Maanantaimalli-korvikset ovat Iiro Kosken ja Matleena Töhösen taidonnäytteitä. Molempien muutamien kappaleiden ensieristä kysyntä ja bisnes on jo ehtinyt ottaa nopeita kasvuaskelia.

Kosken ja Töhösen lisäksi perjantaina Café Salissa avautuvassa pop upissa on mukana Muotoiluhuone Tuokion Sanni Takkinen, joka on kolmikon kokenein yrittäjä.

- Referenssien puolesta Sanni on kyllä kova mimmi, Iiro Koski kehuu.

Tuokion tuotteita ovat muun muassa korut, sisustus- ja printtituotteet.

 

Värikokeiluja 😍 huomenna tulee parista uudesta sävystä vielä mallit, jänskää! Kaikkea pitää kokeilla ennenku osaa päättää 🙊

Henkilön Muotoiluhuone Tuokio (@muotoiluhuonetuokio) jakama julkaisu

Kolme nuorta kädentaitajaa yhdistää voimansa Café Salissa kahden päivän mittaisessa pop upissa.

Perjantaina avajaisia vietetään kello 19 alkaen, jolloin heti alkuun paljastetaan seinältä Raum Rome Paris -juliste ja sen jälkeen illan myyntiä säestää Mad Max & Bogeymen -yhtye sekä Salin cocktailpalabuffet.

- Raumalla on kyllä mukavan innostunutta porukkaa ja yhteistyössähän on voimaa. Meille on tärkeää pitää Vanha Rauma elinvoimaisena ja lähdemme mielellämme mukaan tällaisiin tempauksiin, Café Salin myyntipäällikkö Linda Dahlberg luonnehtii.

 

Nämä taisi olla enemmistön lempparit. Taitaa olla myös tekijän tämän hetken suosikit. 💭

Henkilön / m a a n a n t a i m a l l i (@maanantaimalli) jakama julkaisu

Iiro Koski innostuu erityisesti pop upin sosiaalisesta puolesta.

- Minulta on noudettu Rauma Rome Paris -kasseja ja t-paitoja ihan kotiovelta, mutta esimerkiksi Matleena on postittanut melkein kaikki häneltä tilatut korvikset, joten hän ei ole kaikkia asiakkaitaan tavannut. Meitä voi siis tulla pop upiin ihan vain moikkaamaan, ja tarkoituksena onkin viettää mukavan rento ja vähän erilainen ilta kaupunkilaisten kanssa.

Raum Rome Paris - pop up Café Salissa pe 28.4. klo 19-22 ja la 10-15.