Instagram

Rauma Rock on tykitystä alusta loppuun - ennätysmäärä esiintyjiä varmistaa, ettei hiljaisia hetkiä synny

Jukka Poika viihdytti Rauma Rockiin osallistuvia vuonna 2014. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Rauma Rock on lisännyt kolmen pääartistin: Juha Tapion, Mira Luodin ja Teflon Brothersin kylkeen vielä kolme uutta esiintyjää. Rauman Lukon järjestämässä tapahtumassa esiintyvät toukokuun lopulla myös Telaketju, Eini ja Hesa-äijä.

- Tarkoituksena on, ettei hallilla ole esiintyjien välissä enää ohjelmassa taukoja. Kun päälavalla aletaan roudata artistien kamoja, alkaa samaan aikaan musisointi ylätorin toisella lavalla, Lukon tapahtuma- ja markkinointipäällikkö Mikael Eklöf kertoo.

Aikaisemminkin ylätorilla on Rauma Rockissa lava nähty, mutta viimeksi siellä ovat esiintyneet Miss Rauma Rock -ehdokkaat.

- Jotain uutta pitää aina keksiä, joten päätimme lisätä ohjelmaa tälle vuodelle Eklöf sanoo.

Toinen vetonaula oli ennen joulua myydyt early bird -liput.

- Niitä meni kiitettävästi kaupaksi - noin kolmisensataa kappaletta. Yleensä tämän verran lippuja on myyty vasta pari kuukautta ennen varsinaista h-hetkeä.

Viime vuonna Europen siivittämänä jäähallille saapui yhteensä reilut 3000 raumarockailijaa.

Eklöfin ja muiden lukkolaisten ajatushautomossa pyörii myös muunlaisia ideoita.

- Ohjelmamme on painottunut viime aikoina paljon aikuisiin, joten olemme tänäkin vuonna miettineet, mitä voisimme kehittää alaikäisille. Yksi vaihtoehto voisi olla junnurokki päivää ennen Rauma Rockia tai sitten jonain muuna ajankohtana. Tämä on kuitenkin vielä täysin suunnitteluasteella, Eklöf kertoo.