Instagram

Rauma Rock Young Beat tuo Aleksanteri Hakaniemen ja Asteen Raumalle: "Olemme saaneet palautetta, että nuoremmille suunnatulle tapahtumalle olisi kysyntää"

Aleksanteri Hakaniemi päättää illan konserttikattauksen. Kuva: Ville Juurikkala

Rauman toukokuussa saadaan tänä vuonna kokea uusi suurtapahtuma, kun Rauma Rock Young Beat rokataan Kivikylän Areenalla 25.5., eli päivää ennen virallista Rauma Rockia.

Nuorille suunnatussa ikarajattomassa ja päihteettömässä tapahtumassa esiintyvät Aleksanteri Hakaniemi, Aste, Gabriel Lion ja Ollie.

Musiikillisen miesenergian täyteisen tapahtuman juontaa tubettaja Jaakko Parkkali, jonka kanssa järjestetään myös meet & greet -tapaamismahdollisuus.

Rauman Lukon markkinointi- ja tapahtumapäällikkö Mikael Eklöf kertoo tiedotteessa, että jo useampana vuonna on ollut suunnitteilla järjestää Rauma Rockin yhteyteen päihteetön nuortentapahtuma, mutta aina syystä tai toisesta suunnitelma on lopulta kariutunut.

– Tänä vuonna saimme kaikki palaset loksahtamaan kohdalleen ja löysimme sopivan kokonaisuuden. Olemme pitkään saaneet yleistä palautetta, että tällaiselle nuoremmille suunnatulle tapahtumalle olisi kysyntää kaupungissa, joten on hienoa, että pääsemme nyt toteuttamaan tämän, Eklöf sanoo.

Tapahtuma huipentuu Aleksanteri Hakaniemen konserttiin. Helmikuussa dedyyttialbumin julkaissut 23-vuotias muusikko on tunnettu muun muassa kappaleista Pane mut sekasin ja Filmi katkee, jossa mukana feattaa myös tapahtumassa esiintyvä Aste.

Tapahtumassa paikalliset koti-DJ:t pääsevät näyttämään taitojaan yleisön edessä DJ battlessa. Kilpailuun osallistumiset ja ohjeet julkaistaan myöhemmin.

Rauma Rock Young Beat järjestetään Kivikylän Areenan ylätorilla. Ovet aukeavat kello 17.30 ja konsertti-ilta päättyy puoliltaöin.

Alle 10-vuotiaille edellytetään täysi-ikäisen huoltajan mukanaoloa. Alle 10-vuotiaille on oma lippukategoria, jossa lapsen lipulla huoltaja pääsee mukaan veloituksetta.

Liput tapahtumaan ovat myynnissä Rauman Lukon ennakkomyyntipisteissä sekä Ticketmasterissa. Lisää tapahtumainfoa löydät Rauman Lukon verkkosivuilta.