Instagram

Raumalaiset Mira ja Antti kilpailevat isoista summista uutuussarja The Wallissa

Raumalaiset Mira Ojala ja Antti Laine tietävät jo miten kilpailussa kävi, mutta katsojille kaikki paljastuu vasta 20.10. klo 21. Kuva: Nelonen media

Puolassa kuvatussa Heikki Paasosen juontamassa The wall -ohjelmassa entuudestaan toisille tutut henkilöt kilvoittelevat rahapoteista. Ohjelmassa on kilpailijoina muun muassa kaveruksia, aviopareja, sisaruksia ja anoppi sekä vävy. Raumalaisten panoksesta ohjelmassa vastaavat Mira Ojala ja Antti Laine, jotka ovat työkavereita yökerho Dominossa.

The wallin voittosumman suuruuden määrää nimensä mukaisesti valtaisa 12 metriä korkea seinä, joka niin antaa kuin ottaakin euroja kilpailijoiden voittopotista.

Ohjelman tiedotteessa kehutaan, että sarjan voittosummat nousevat Suomen tasolla poikkeuksellisen korkeiksi. Yksi ohjelman suurimpia jännitystekijöitä onkin se, että voittosumma saattaa kavuta hurjiinkin lukemiin, mutta huonolla tuurilla yksi väärä kysymys voi sulattaa siitä pois kymmeniätuhansia euroja.

Kilpailijoiden tehtävänä on paitsi vastata oikein heille esitettyihin yleistietokysymyksiin, myös tehdä kiperiä päätöksiä toistensa puolesta.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen parit nimittäin eristetään toisistaan, eivätkä he ole tietoisia toistensa etenemisestä kisassa. Kummankin panos on kuitenkin elintärkeä voittopotin kasvattamiseen.

Miran ja Antin jakso esitetään Nelosella 20.10 klo 21.