Instagram

Raumalla on luvassa tapahtumien superlauantai - ja kesälämpötiloja!

Lauantaina Raumalla palloillessaan tarvitsee avukseen kalenteria, että osaa kellottaa itsensä joka paikkaan - niin paljon häppeningiä on luvassa. 

Ja mikä parasta, lauantaille on ennustettu aurinkoa ja 18 asteen lämpötiloja. Kesä, bring it on!

Superlauantai kannattaa aloittaa hyvällä ravitsemuksella, sillä lauantaina vietetään Ravintolapäivää. Raumalta on mukaan ilmoittautunut ainakin kolme pop upia. Viimeisimmän tiedon voi tarkistaa itse vielä Ravintolapäivän verkkosivuilta.

Ensimmäisenä kello 10 avautuu Pitsimissikahvila (Kauppakatu 8). Sen jälkeen voi vielä pistäytyä kello 11 alkaen T-Bikaruokalassa Rauman partiotalon pihassa (Lemsankatu 2) ja kello 12 alkaen lippakioskilla tarjoillaan vietnamilaista katuruokaa (Syväraumankatu 1).

Kun vatsat on ensin herkuteltu killilleen, voi palan panikkeeksi lähteä sulattelemaan herkkuja Flikkatte vitoselle. Varsinainen lenkki starttaa kello 14, mutta portit aukeavat jo kello 12. Ennen kierrokselle lähtöä on luvassa muun muassa paitojen jakoa ja juoksijoita lämmittelevää ja valmistavaa alkushowta.

Kun lenkin hiet on ehtinyt käydä suihkuttelemassa pois, kutsuukin jo Karin kenttä ja sieltä starttaavien amerikkalaisten autojen cruising-letka kello 17.

Flikkatte vitosen ja kruisailujen virallisia jatkoja voi viettää Brummissa. Musisointi alkaa ameriikan musalla jo kello 19 ja siirtyy karvan verran latinalaisen-ameriikan puolelle kello 23.

Lauantaina tarjoutuu myös monella tasolla mahtava tilaisuus päästä kuulemaan jäähallilla Final Countdown livenä itsensä Europen esittämänä. Rauma Rockissa Saara Aalto avaa illan kello 19.30, Paula Koivuniemen vuoro on kello 21.30 ja illan päättää puolilta öin Europe.

Nämä ja kaikki muut seudun parhaat tapahtumat löytyvät myös kaupunkisovellus Kamun tapahtumakalenterista, tietty!