Instagram

Raumallakin lähdettiin mukaan Skibidi-haasteeseen – tästä ilmiössä on kyse

Kun venäläinen Little Big -yhtye latasi Youtubeen lokakuussa Skibidi-tanssivideon ja haastoi samalla katselijat mukaan koreografiaan, oli syksyn tanssi-ilmiö valmis. Vajaassa kahdessa kuukaudessa videota on katsottu yli 78 miljoonaa kertaa ja haaste elää omaa elämäänsä.

Video on onnistunut iskemään yksinkertaisilla tanssiliikkeillään jonnekin uuden Macarena-tanssihitin kaipuuseen. Vaikka haasteen taustalla onkin tietty liikesarja, on iso osa Skibidi-haastetta puhdas pöhköily ja iloittelu.

Tanssikuviot ovat inspiroineet ihmisiä ympäri maailman, sillä sosiaalinen media on viime aikoina ollut pullollaan svengaavia videoita. Ihmiset ovat toteuttaneet Skibidi-haastetta niin pikkujouluissa kaveriporukalla kuin ihan musiikkivideoiksi laskettavissa minituotannoissa.

Suomessa haasteeseen ovat näkyvästi tarttuneet esimerkiksi Love Island Suomen porukka sekä Possen jengi, joka sai omalle videolleen vieraaksi itse Little Bigin päätähti Ilya Ilich Prusikinin.

Myös Raumalla tartuttiin Skibidi-haasteeseen, kun yökerho Dominon porukka päätti pistää Vanhassa Raumassa pystyyn vähän erilaisen sunnuntaijumpan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Domino Nightclub - Rauma (@dominorauma) jakama julkaisu