Instagram

Raumalle aukeaa syksyllä Run out -pakohuoneita kaksin kappalein

Rauman pakohuoneiden konseptit ovat vielä tarkoin varjeltuja salaisuuksia. Kuvituskuva

Raumalle aukeaa syyskuun aikana kaksi uutta Run out -pakohuonetta, joiden osoitteeksi kerrotaan Facebookissa Valtakatu 5. Se tarkoittaa yökerho Dominon kanssa samoja tiloja.

- Dominon alakerran kellaritilat ovat muuttumassa pakohuoneiksi. Alakerralle on ollut niin vähän käyttöä - lähinnä Mustan pitsin öinä ja joulupäivinä, että päätimme kehittää tilaan jotain uutta, Antti Laine kertoo Bistromaxin hankkeesta.

Alakerran saunatilat jäävät kuitenkin entiselleen, joten Laine näkee kiinteistön kasvavassa palvelutarjonnassa potentiaalia etenkin firmoille ja polttariporukoille.

Uusien pakohuoneiden konseptit ovat vielä tarkoin varjeltuja salaisuuksia, eikä toimittajaakaan päästetty kuvaamaan rakentuvaa projektia. Tampereella vastaavia Run out -huoneita löytyy esimerkiksi ruumishuone- ja ydinuhkateemaisina.

- Sen voin luvata, että tulossa on ihan maan kärkitasoa olevat pakohuoneet, Laine kuvailee.

Pähkinäkuoressa pakohuone tarkoittaa sitä, että mukaan ilmoittautunut ryhmä suljetaan teemoitettuun huoneeseen, jossa heidän pitää erilaisia pulmia ratkomalla löytää määrätyssä ajassa tiensä ulos huoneesta.

Tarkoituksena on, että huoneet tulevat olemaan asiakkaiden käytössä aina Mr. Jonesin aukioloaikoina.

- Haluamme tuoda tähän kaupunkiin jotain uutta interaktiivista tekemistä ja uusia elämyksiä. Meille on tärkeää olla ajan hermolla, Laine kuvailee.