Instagram

Rauman viikonloppu on täynnä rytmejä – musabingo, kitaravirtuoosin konsertti, lattaribileet ja paljon muuta

Kitarasankari Ben Granfelt esiintyy lauantaina kulttuurikuppila Brummissa. Kuva: Facundo Aranda

Raumalla on tulossa oikea musiikkidiggarin unelmaviikonloppu, sillä viikonvaihde on täynnä mitä erilaisempia musiikkitapahtumia.

PERJANTAI

Viikonlopun musiikkitapahtumien tarjonnan avaa perjantaina karaokekilpailun loppuhuipennus. Raum Laola -kisan semifinaali ja finaali lauletaan kello 20.30 alkaen Stairs to Heavenissa.

Kaksi alkukarsintailtaa on jo takana, joten perjantaina äänihuuliaan raottelevat jo kertaalleen jatkoon päässeet kisaajat. Tuomaritkin näkevät laulajat perjantaina ensimmäistä kertaa, sillä alkukarsinnoissa vain ääni ratkaisi! Kamun tekemän alkukarsintafiilistelyn voit lukea TÄÄLTÄ.

Perjantaina luvassa on siis varmasti kunnon lavaesiintymisiä, kun kilpailijat yrittävät valloittaa tuomarit äänensä lisäksi myös showlla.

Perjantaina musiikkia on luvassa salin täydeltä myös kulttuurikuppila Brummissa, jossa esiintyvät sekä raumalaislähtöinen Ohikulkijat että kiukaislainen Kesäloma. Keikkailta alkaa kello 21.

LAUANTAI

Lauantai on täynnä kuumia rytmejä, sillä Järjestötalolla tanssitaan kaksi eri tanssikokonaisuutta Madridista tulevan opettajan, tanssija ja koreografi Megano Goncalves Capindican, johdolla.

Päivän ensimmäinen tanssityöpaja urban style workshop alkaa kello 14. Kahden ja puolen tunnin aikana tanssijat pääsevät uppoutumaan reggaetoniin, dancehalliin, kuduroon ja afrobeatiin.

Toinen tanssityöpaja pidetään kello 16.30-19. Dance partner workshopissa ei tarvita omaa paria. Tanssilajeina ovat kizomba, semba, bachata ja salsa.

Afrolatinolaisia rytmejä pääsee tanssimaan myös illalla, kun Osteria Da Filippossa alkaa kello 22 afro-latin-bileet.

Ensikosketusta päivän tansseihin voi hakea vaikka seuraavasta tanssitutoriaalista:

Lauantaina Syvärauman Pubissa juhlitaan 50-vuotisbileitä. Merkkipäivänä baarissa esiintyy Niilo Nelson & Sopimattomat. Päivä alkaa pubissa yksityistilaisuudella, mutta ovet ovat kaikille avoinna kello 15 alkaen.

Samae Koskinen puolestaan ottaa lavan haltuun Varastoklubilla. Ovet aukeavat kello 22 ja show pääsee käyntiin puoliltaöin.

Lauantaina kitarataituruutta pääsee kuuntelemaan kulttuurikuppila Brummissa, jossa esiintyy Ben Granfelt lämmittelijänään Finn Zeppelin (lue kaupunkilehti Raumalaisen juttu Fin Zeppelinistä TÄÄLTÄ).

Granfelt on helsingissä vaikuttava suomalainen kitarasankari ja säveltäjä, joka tunnetaan muun miassa yhtyeistä Los Bastardos Finlandeses, Guitar Slingers, Leningrad Cowboys, Wishbone Ash, Gringos Locos ja omasta kokoonpanostaan Ben Granfelt Band.

Kitarataituruutta pääsee kuuntelemaan Brummissa kello 23. Finn Zeppelin aloittaa kello 21.30.

Ja kyllä sitä pääsee viikonloppuna myös tamppaamaan! Dominossa järjestetään lauantaina Glow party kello 23 alkaen.

SUNNUNTAI

Kaiken tämän musailottelun päälle sunnuntaina pääsee kokemaan vielä vähän erilaisen musaelämyksen, kun Syvärauman Pubissa järjestetään Musabingo kello 15 alkaen.

Musabingossa esitetään normaalien numeroiden sijasta parhaita pätkiä tunnetuista hittibiiseistä. Pelilapussa on artistien nimiä, numeroiden sijasta. Peliin voi osallistua joko yksin tai joukkueena.

Katso tapahtumien tarkemmat tiedot ja kaikki muut viikonlopun menovinkit Kamun tapahtumalistasta. Kaupunkisovellus Kamu ja kaupunkilehti Raumalainen ovat molemmat Marva Median tuotteita.