Instagram

RMJ:hin lisää räppiä – uutta musiikkia julkaiseva Paperi T nousee lavalle juhannuslauantaina

Paperi T julkaisi perjantaina lähes kolmen vuoden tauon jälkeen uuden singlen Kaikki on hyvin. Kuva: Universal Music

Juuri eilen Kamu kertoi, että Mikael Gabriel räppää myös RMJ:ssä. Ja nyt saatiin lisää riemullisia räppiuutisia koskien Rauman ikiomaa kesäfestaria.

Nimittäin helsinkiläinen rap-artisti ja runoilija Paperi T tulee vahvistamaan RMJ:n lauantaipäivän artistikattausta.

Ja musiikkinannaa on julkaistu sitäkin! Paperi T eli Henri Pulkkinen julkaisi perjantaina lähes kolmen vuoden tauon jälkeen uuden singlen Kaikki on hyvin. Samaa nimeä kantava toinen pitkäsoitto julkaistaan juuri sopivasti ennen RMJ:tä, 15. kesäkuuta.

Siinä on hyvin aikaa ottaa kappaleet haltuun. Ensimmäiseen albumilta julkaistuun raitaan pääset käsiksi vaikka heti, hoplaa.

Paperi T esittää albumin kokonaisuudessaan ennakkoon Sideways-festivaaleilla 9. kesäkuuta.

– Kaikki on hyvin on albumi hyväksymisestä, irti päästämisestä, uskalluksesta ja muista elämäntaitokirjallisuuden suosikkiaiheista. Self-helppiä ihmisille, jotka vihaavat self-helppiä. Onnellinen loppu on vasta alku, artisti avaa tulevaa albumiaan tiedotteessa.

– Siinä missä Malarian pelko oli kiinni ahdistuksessa, Kaikki on hyvin pohjaa muutokseen.

Paperi T:n ensimmäinen sooloalbumi Malarian pelko julkaistiin huhtikuussa 2015 ja se myi platinaa. Paperi T palkittiin vuonna 2016 Emma-gaalassa Vuoden tulokas ja Vuoden hiphop -kategorioissa. Myöhemmin hänelle myönnettiin albumista myös arvostettu Teosto-palkinto.

Syyskuussa 2016 Henri Pulkkinen julkaisi myös Post Alfa -nimisen runoteoksen, jota on myyty ennätykselliset 12 000 kappaletta. Post Alfa oli ehdolla myös Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon saajaksi.