Instagram

RMJ:n ensimmäiset artistit julki - Otanlahdessa bailataan kesällä JVG:n ja Kaija Koon tahtiin

Kaija Koo rokkasi RMJ-lavalla myös menneenä kesänä. Kuva: Henrika Bäcklund

RMJ:n ensimmäiset artistit on julkistettu.

Otanlahdessa esiintyvät kesällä 2018 ainakin JVG, Roope Salminen & Koirat, Kaija Koo, viime kesänä näyttävän paluun tehnyt Pikku G ja legendaarinen Darude.

Myös Apulanta, Jenni Vartiainen, eurodance-kolmikko Movetron sekä klubihitteistä tuttu Burak Yeter on kiinnitetty festarin artistikattaukseen.

Kolmen päivän lippujen ja VIP-lippujen joulumyynti on alkanut tänään keskiviikkona Tiketissä ja Lippupisteessä. Erikoishintaiset liput ovat myynnissä 31.12.2017 saakka. Majoitukset tulevat myyntiin marraskuun aikana.

Festivaalin VIPin sisältöjä ja aluetta on kehitetty. VIP-lipun hintaan sisältyy nyt myös ruokailu ja erikoissisältöä, josta tiedotetaan lisää myöhemmin.

- On mahtavaa päästä kehittämään vahvan tapahtumabrändin konseptia ja sisältöjä, kommentoi tapahtuman promoottori Timo Isomäki.

Juhannusjuhlat vietetään 21.-23.6.2018. Festivaalin ikäraja on K-18.

- Suomen maineikkaimmissa juhannusbileissä RMJ:ssä osataan pitää hauskaa! Varmistamme järjestelyiden osalta, että meno tulee jatkumaan maineensa veroisena. Tämä kesä tullaan muistamaan huipputunnelmasta, jonka takaavat parhaat festarijuhlijat, mahtavimmat esiintyjät, viihtyisä ja toimivat alue sekä ensiluokkaiset palvelut, kommentoi tuottaja Sarianna Matikainen.

Lisää artistijulkistuksia on tulossa vielä ennen joulua.