Instagram

RMJ:n etkoklubikiertue saapuu Raumalle Kallioon

Jo viime kesänä Mecano beach brändättiin vahvasti edm:n ystävien kohtaamispaikaksi. Kuva: Maija Männistö

RMJ:n etkokiertue polkaistiin vauhtiin Turun Logomossa viime viikonloppuna. Tulevana lauantaina kiertue saapuu Rauman Kallioon.

- Yhä useampi festari pitää nykyään etkoklubeja, jolloin tapahtuman kestoa pystyy pidentämään ja varsinaisen festarin fiilistä luomaan jo ennakkoon, tiedottaja Tomi Lindblom kertoo.

Kaiken kaikkiaan etkopaikkoja Raumanmeren juhannusjuhlilla on viisi: Turun lisäksi Rauman Kallio 3.6., Helsingin Club Capital 10.6., Joensuun Bepop 16.6. ja Porin Kino 17.6.

Lounaisen Suomen kaupungit ja Helsingin ymmärtää etkoklubien paikaksi helposti, mutta mistä lähti idea järjestää yksi ilta myös Joensuussa?

- Hyvä kysymys. Itä-Suomea on perinteisesti pidetty rockin ystävien paikkana, mutta miksipä emme lähtisi myös sinne katsomaan, miten edm:n ystäviä seudulta löytyy, Lindblom sanoo.

RMJ:n etkoklubeilla tosiaan ollaan rokista kaukana, kun lavalle astelee tiskijukkia laidasta laitaan ja tavoitteena on luoda Mecano beachilta tuttua tamppaustunnelmaa.

- Etkoklubeilla mennään musiikki edellä, mutta kyllä siellä iltojen aikana saadaan sopivasti myös RMJ-lippuja arvottua, Lindblom vinkkaa.

Rauman ja ravintola Kallion keikalle julkistettuja esiintyjänimiä ovat Alora & Senii, HOODWATCH, Møtions, Salazar Pakyo ja Kevin Tandu.