Instagram

RMJ:n jatko Otanlahdessa on epäselvää

Viime kesänä RMJ järjestettiin jälleen kolmipäiväisenä ja tapahtuma houkutteli Otanlahteen noin 50 000 juhlijaa. Kuva: Esa Urhonen

Raumanmeren Juhannuksen tavaramerkin omistava SK Festivals Oy on tehnyt tapahtuman nimen käytöstä kymmenen vuoden sopimuksen festivaalin WKND Festival Oy:n kanssa.

Varmaa on siis se, että RMJ jatkuu ainakin kymmenen seuraavan vuoden ajan. Tällä hetkellä WKND Festival Oy:n tiedotteen mukaan on kuitenkin epäselvää, pidetäänkö RMJ tulevaisuudessa Raumalla vai jossain muualla.

Rauman kaupunki ei ole vielä päättänyt, antaako se festivaalin tapahtuma-alueen Otanlahdessa RMJ:n käyttöön vai ei.

– Meillä ei ole tietoa siitä, voimmeko pitää festivaalin jatkossa Raumalla vai emme, RMJ:n promoottori Hardi Loog sanoo tiedotteessa.

– Haluaisimme järjestää RMJ:n vanhassa tutussa paikassaan Raumalla. Kaupunki ei ole kuitenkaan vielä päättänyt, myöntääkö se paikan vuokraoikeuden meille vai haluaako se pitää alueen varattuna jollekin toiselle taholle, Loog jatkaa.

EDIT KLO 12.19: Riku Räsänen oikaisi Weekendin lähettämää tiedotetta siten, että juhannusjuhlat järjestetään Raumalla varmasti myös ensi vuonna, mutta ilman WKND Festival Oy:tä. Lue lisää tästä.