Instagram

RMJ:n pääartistit on nyt kiinnitetty - "Mitään rollareita ei enää ole luvassa"

Antti Tuisku nähdään Otanlahdessa RMJ:n yhtenä päätähtenä myös tulevana kesänä. Kuva: Esa Urhonen

Raumanmeren juhannusjuhlille julkaistiin viimeksi parisen viikkoa sitten uusia artisteja. Tapahtuman tiedottaja Tomi Lindblom vahvistaa, että RMJ:n pääastistit ovat nyt kasassa.

- Kalleimmat ja suurimmat artistinimet on nyt julkistettu. Mitään rollareita ei siis enää ole luvassa, mutta ennen kesää julkaistaan kuitenkin vielä uusia artisteja.

RMJ:n verkkosivuilla torstain pääartisteiksi on nimetty Antti Tuisku, E-type, Apulanta ja Sanni. Perjantain suurimmat nimet ovat David Hasselhoff, Haloo Helsinki!, Jenni Vartiainen, Showtek ja Pendulum. Lauantaina puolestaan juhlitaan JVG:n, Knife Partyn, Scooterin, Shaggyn ja The Rasmuksen johdolla.

Yksittäistä, festareiden kalleinta artistia Lindblom ei halua nostaa jo kiinnitettyjen artistien joukosta.

- Suomalaisetkin kovimmat artistit voivat maksaa jopa useita kymppitonneja. Ulkomaisten artistien kuluja puolestaan nostaa majoitus- ja matkakulut, hän luettelee.

Sen lisäksi, että artistikattauksen rakentaminen on eräänlaista palapeliä tapahtumajärjestäjälle, on se sitä myös keikkamyyjille.

- He yrittävät tietysti myös koostaa kesäkiertueen niin, että siirtymät paikasta toiseen eivät kerralla olisi mahdottoman pitkiä, vaan kiertueen reitti soljuu loogisesti eteenpäin.

Tulevan kesän lipunmyynti on Lindblomin mukaan edennyt viime vuoden tahdissa, ellei jopa piirun verran paremmin.

Kolmipäiväinen RMJ järjestetään 22.-24.6. Rauman Otanlahdella.

EDIT klo 16.49: Jutussa luki ensin "sunnuntain pääesiintyjät". Päivä korjattiin lauantaiksi.