Instagram

RMJ:n tuottava firma tuo Tiktakin takaisin festarilavoille - Rauma ei mukana listalla

Tiktak vieraili Raumalla RMJ:ssä vuonna 2005.

Perjantain musauutinen on tässä: Tiktak tekee paluun!

Vuonna 2007 lopettanut tyttöbändi palaa kesällä soittamaan neljälle festarille. Ensimmäisenä bändi nähdään juhannuksena Himoksella. Seuraavaksi paluukiertue jatkuu Suomipop-festareille Jyväskylään ja Ouluun. Viimeisen keikan Tiktak tekee 20. heinäkuuta Tammerfesteillä.

Kaikki edellämainitut musiikkitapahtumat ovat NDC Productionin tuottamia. Yritys on sama, joka on ottanut tuoreeltaan myös Rauman omat juhannuskarkelot eli RMJ:n haltuunsa. Raumaa ei kuitenkaan Tiktakin paluukiertueen kaupunkilistalla lue.

Yhtyeen lopettamisen jälkeen Petra ja Emppu ovat jatkaneet uraansa musiikin ammattilaisina, muut bändin jäsenet ovat opiskelleet itselleen uudet ammatit ja pitäneet musiikin mukana elämässä harrastuspohjalta.

- Paluu tuntuu samaan aikaan hämmentävältä, oudolta, kutkuttavalta ja ihanalta. On hienoa, että vuosien jälkeen me noustaan vielä muutaman kerran yhdessä lavalle sanomaan jäähyväiset tälle mahtavalle bändille. Tuntuu mageelta, et vedetään vikat keikat just festareilla, nimittäin festareilla Tiktak on aina ollut parhaimmillaan, naiset kommentoivat yhdestä suusta.