Instagram

Ruisrockin ohjelma on nyt valmis – artistikattausta täydentää kasa suomalaisia nimiä, joita voi kuunnella vaikka sirkkoja napostellen

Uusia kotimaisia kiinnityksiä ovat muun muassa Teflon Brothers ja Vilma Alina. Kuva: Janita Autio / Ruisrock 2017

Turussa Ruissalon kansanpuistossa juhlittava loppuunmyyty Ruisrock on julkistanut viimeiset artistikiinnityksensä. Festivaaliohjelma on nyt valmis.

Ulkomaisia nimiä listaan saatiin vielä kaksi: muun muassa Major Lazerin ja Big Seanin kanssa yhteistyötä tehnyt kanadalainen räppäri ja tuottaja PartyNextDoor sekä Tyler, the Creatorin kanssa työskennellyt yhdisvaltalainen laulaja-lauluntekijä Kali Uchis, jonka debyyttialbumi Isolation on kerännyt kehuja.

Ruisrock julkisti tiistaina monia suomalaisia artisteja, jotka on kiinnitetty täydentämään kattausta.

Ruississa keikkasettinsä vetävät Aleksanteri Hakaniemi, Ruusut, Lxandra, DJ Ibusal, Yona, Adi L Hasla, Karina, Molly, Teflon Brothers, Vilma Alina, LCMDF DJ-set, YleX:n musatoimittajina tutut Anne Lainto & Ida Karimaa sekä D.R.E.A.M X Yeboyah X F.

Paikallista musiikkia kuullaan Turku Rock Academyn bändien Atomic Annien, Sacred Dimensionin ja Uusimustan toimesta.

Bileet laittaa pystyyn myös Tavastian Lauantaidisko & Ystävät, joka saa vieraakseen Tuuttimörön, Mion, Sofan, F:n, Pesson ja Jaakko Aukustin.

Ruisrock tiedotti myös muusta ohjelmastaan ja festivaalin ruokapalveluista: ruokakattauksen puolelta on tänä kesänä mahdollista nappailla sirkkoja!

Uudessa Kupla-teltassa mielipidevaikuttajat ja artistit kohtaavat ja turisevat yhteiskunnallisista ilmiöistä.

6.–8. heinäkuuta järjestettävässä Ruisrockissa esiintyvät muun muassa The Chainsmokers, Cheek, Marshmello, Clean Bandit, N.E.R.D. ja Dua Lipa.