Instagram

Samiksii! Lukon B1-juniorit käyttävät pelireissuillaan Raum Rome Paris -paitoja

Lukko on liikenteessä! Raum Rome Paris -paidoista on innostuttu niin paljon, että niitä on käytetty myös koulussa. Kuvat: Arttu Yli-Rohdainen

Yleensä pelireissuilla on ollut tapana kantaa pusakanpielessä oman joukkueen logoa. Mutta tämän kauden pelimatkoilla Lukon B1-juniorit käyttävät matkustuspaitanaan Raum Rome Paris -swetaria.

Idea lehväslogojen vaihtamisesta Raumaa hehkuttavaan collegepaitaan tuli Lukon suunnasta.

– Paidat ovat pyörineet kaupunkikuvassa sen verran paljon, niin ajateltiin, että voisi olla hauska lähteä kokeilemaan tällaista uutta, kertoo joukkueenjohtaja Joonas Järvenpää.

– Mielenkiinnolla kuuntelin idean ja olin otettu. Minulla ei itse asiassa ollut paitaa sinisenä vielä silloin, se pyyntö tuli Joonakselta. Aika hauska juttu. Jotain tuollaista erilaista, Raum Rome Paris -brändin Iiro Koski miettii.

Järvenpää vakuuttaa sen kyllä näkyvän, että Lukko on liikenteessä, vaikka matkustusasussa seuran logoa ei ole.

– Logon kantaminenkin on totta kai hieno asia. Nyt ne ovat näkyvissä linja-autossa. Matkustusasussa tärkeintä on, että se on yhtenäinen. 

Rauma ainakin on reissupaidassa isosti näkyvillä.

– Raumalaiset pelaajat ottivat paidan heti positiivisesti vastaan. Ulkopaikkakuntalaiset eivät ihan heti hiffanneet jujua, mutta kyllä kaikki ovat paidoista tykänneet. Niitä on vissiin käytetty koulussakin, Järvenpää tietää.

Yhteneväinen matkustusasu luo porukkaan yhteenkuuluvuutta ja joukkuehenkeä.