Instagram

Siivouspäivä innosti raumalaiset - Kamun 5 vinkkiä myyntimenestykseen

Siivouspäivän motto: toisen romu on toisen aarre! Kuva: Clem Onojeghuo

Raumalaiset ovat hurahtaneet siivouspäivään. Tapahtumakartalle on merkitty jo toistakymmentä täppää, joista löytyy ensi lauantaina niin käytettyjen vaatteiden, astioiden, manga-kirjojen kuin vaikka tuoreen kahvin ja pullan myyntipisteitä.

Raumalaisten myyntipisteiden kuvaukset ovat mukavan lennokkaita, ja niiden joukossa hierotaan alustavasti talokauppaakin.

"Kaikkea tarpeellista ja vähemmän tarvittavaa."

"Tutustu viehättävään Pidesluodon omakotialueeseen. Haluatko tänne asumaan? Lähiaikoina myyntiin tulee meidän koko talo."

"Myynnissä vanhaa tavaraa, ei perinteistä."

Rauman kaupunki on jo useana vuonna kannustanut kaupunkilaisia mukaan siivouspäivään. Kaupunkialueen kadut, pihat ja puistot ovat tuolloin vapaasti käytettäviä myyntipaikkoja, joihin ei tarvitse erikseen hankkia lupaa.

KAMUN VINKIT SIIVOUSPÄIVÄÄN OSALLISTUVILLE

  1. Kirjaa kaikkiin tuotteisiin hinta. Ujot suomalaiset kysyvät tuotteiden hintoja vähän hintsusti, joten maksimoi kauppojen syntyminen hintalapuilla. Joka ikisen tuotteen merkitseminen on kuitenkin työlästä, joten kannattaa tehdä tuotteista ryhmiä: "kaikki paidat tästä korista 3 €".
  2. Panosta tunnelmaan. Söpöt viirit tai askarreltu tervetulokyltti luovat myyntipisteelle kotoisaa fiilistä.
  3. Hanki vieraskirja. Pyydä luonasi piipahtaneita tyyppejä kirjoittamaan oma kesäinen tervehdyksensä sinulle muistoksi.
  4. Varaudu vaihtorahakassalla ja ota Pivo haltuun. Pivo on appi, jolla maksat ostoksesi siivouspäivässä pelkän puhelinnumeron perusteella. Pivoa voivat käyttää kaikkien pankkien asiakkaat.
  5. Varaa itsellesi palkinto. Kun pitkän päivän päivystää markkinakojussa, on myyntiurakan jälkeen taatusti väsynyt. Varaa itsellesi jo ennakkoon kuplajuomaa ja lempiherkkujasi palkinnoksi. Kun myyntiaika loppuu ja koju on kasassa, on lupa taputtaa itseään selkään ja nostaa jalat kohti kattoa!