Instagram

Sinari aukeaa jälleen vapuksi - keikkarintamalla paukkuja ladataan jo syksyyn

Olavi Uusivirran piti esiintyä Varastoklubilla toukokuun puolivälissä, mutta esiintyminen peruttiin omistajavaihdoksen myötä. Club 8:ssa Uusivirran fanit pääsevät kuitenkin irti tulevana perjantaina, kun miehen keikkabussi kaartaa Eurajoelle. Kuva: Maija Männistö

Aittakarinkadun Sinari-viihdetalo aukeaa kaikelle kansalle jälleen vapuksi, kun Putkan karaoke tärähtää ilmoille perjantaina ja sunnuntaina Sinisoihdun sekä Varastoklubin puolella kuullaan elävää musiikkia Jari Pelamon ja bilebändi Kerman tahdissa.

Vapun jälkeiset Anssi Kelan, Pete Parkkosen ja Olavi Uusivirran keikat on sen sijaan omistajavaihdoksen myötä peruttu.

- Lauri Tähkä oli ainoa artisti, jonka Varastoklubin keikka siirrettiin Dominoon. Muutamien muidenkin artistien kanssa asiasta oli puhetta, mutta ne keikat eivät toteutuneet, Toni Järvinen kertoo.

- Dominossakin voi keikkoja jatkossa olla, mutta pääasiassa artistit buukataan Varastoklubille, jossa on selkeästi esiintymistä varten rakennetut puitteet ääniä ja valoja myöten. Dominossa jatketaan pääasiassa DJ-vetoisella linjalla, hän jatkaa.

Varastoklubille keikkoja buukkaava Joonas Lauronen kertoo, että isompia paukkuja ladataan Raumalle saapuvien artistivieraiden osalta nyt syksyyn.

- Vielä ollaan buukkauksissa aika alkutekijöissä, mutta artistien kohdalla on tarkoitus noudattaa samaa linjaa, johon Varastoklubilla on totuttukin. Luvassa on siis sekä isoja nimiä että myös bilebändejä, Lauronen kertoo.

Räntäsateesta huolimatta kesää kohti etenevä kevät on hieman hankalaa aikaa nopeille artistibuukkauksille.

- Isoja nimiä ei kiinnitetä yhtäkkiä vaan niiden kanssa pitää olla jopa vuotta ennen liikkeellä. Kesää kohti mentäessä taas perinteisesti keikkarintamalla hiljenee, joten nyt katseita on luotu jo tulevaan syksyyn, Lauronen kertoo.

Sinarin vappu: Putkan karaoke pe 28.4. alkaen, Sinisoihtu su 30.4. Jari Pelamo & Äänimerkki sekä Varastoklubi su 30.4. bilebändi Kerma.