Instagram

Sieravuoren Skate jameja vietetään Tuuttimörön ja SMC Lähiörottien tahdissa

Sieravuoren rannassa on huomenna lauantaina luvassa letkeää tunnelmaa. Kuva: freestocks.org/Unsplash

Lomakeskus Sieravuoren esiintyjäkalenterista löytyy huomisen kohdalta letkeää luettavaa. Päivän ajan voi hengailla rannalla skeittailun merkeissä ja illalla kansaa lomakeskuksen tiloissa tanssittaa kaksikin artistia, kun estradille kapuavat SMC Lähiörotat ja Tuuttimörkö.

Millaisesta tapahtumasta oikein on kyse?

- Sieravuoressa on aiemmin useampana vuotena vietetty Billabong beach festejä. Skate jam on tavallaan miniversio noista tapahtumista, Sieran isäntä Jari Laakso kertoo.

Skate jameissa pääsee vapaasti testaamaan rannan viime kesänä saneerattua miniramppia musiikin soidessa ja kaikki vesiurheilukeskuksen palvelut ovat avoinna.

- Kyseessä on hyvin epävirallinen ja rento tilaisuus. Yleensä tämäntyyppisiin tapahtumiin on saapunut väkeä lähialuetta kauempaa, mutta totta kai joukkoon mahtuu aina alueenkin harrastajia, Laakso kertoo.

- Illan esiintyjät on myös valittu Skate jamien kohderyhmää ajatellen, Laakso kuvailee Tuuttimöröstä ja SMC Lähiörotista.

Vaikka Skate jam -viikonloppuun mahtuu myös musiikkia yllin kyllin, on Sieravuoressa kaiken kaikkiaan tänä vuonna aiempaa vähemmän keikkoja.

- Keikkoja on tosiaan vähemmän, mutta tapahtumaa enemmän. Alkaa olla melkein runsauden pulaa, kun tytöt keksivät aina jotain uutta, Laakso kuvailee.

Tänä vuonna Sieravuori on keskittynyt vielä aiempaa enemmän liikuntamahdollisuuksiin ja urheilutapahtumiin. Suppailun ja maastotriathlonin SM-kilpailujen lisäksi ohjelmaa löytyy loppukesän kalenterista vielä runsaasti liikunnan harrastajille: on heinähölkkää, salsaa ja beach-lentistä joka päivä auki olevan vesiurheilukeskuksen aktiviteettien lisäksi.

Kokonaisuudessaan Sieravuoren kesän ohjelmiston voi tarkistaa täältä.

Skate jam Sieravuoressa huomenna lauantaina 22.7.