Instagram

Sohvaperunoiden kutoskausi alkaa tänään – mukana kaikki vanhat perunat plus kaksi uutta paria

Uusia perunoita ovat ykköskaudelta tuttu "marsumies" Jussi-Pekka ystävänsä Jarnon kanssa (sohvalla) ja töiden kautta ystävystyneet Omar ja Mika (keskellä). Kuva: Pyry Pietiläinen / Yle Kuvapalvelu

Sohvaperunoiden kutoskausi tulee isommin kuin koskaan: Suomen televisioviihdettä ovat kommentoimassa kaikki edellisen kauden perunat ja lisäksi kaksi uutta paria. Sohviskokoonpanoja on yhteensä huimat 18.

Kuudes tuotantokausi on myös kestoltaan pidempi kui edeltäjänsä. Tiukkaa kommentontia saadaan yhteensä 15 jakson verran.

Yksi uusista perunoista on neljänneltä kaudelta tuttu "marsumies", filosofinen Jussi-Pekka. Hän tekee paluun Sohviksiin yhdessä ystävänsä Jarnon kanssa.

Kaksi muuta uutta perunaa ovat töiden kautta ystävystyneet Mika ja Omar.

Jesh! Mielenkiinnolla jäämme odottamaan, minkälaista televisioanalyysia herrat tarjoilevat. Ihan pian päästään kuulemaan lisää myös muun muassa Aamoksen visaisia kysymyksiä ja myötäelämään Jarin tuskaa.

Vanhat perunathan ovat helsinkiläiset Monna ja Iris, Salli ja Teemu, ukkiskerho, Pinja ja Sanna, Jari ja Sanna, Jarno ja Perttu sekä Iida ja Nelli. Turkua edustavat Laura, Ville, Akseli ja Aamos sekä Osku ja Juhani.

Oulusta mukana ovat Mici ja Maicci, Juho ja Toni sekä Linda ja Jani. Lisäksi sohvisporukkaan kuuluvat Marja ja Eija Ranualta, Eila, Minna ja Olli Lohjalta, Jorma ja Soile Rovaniemeltä sekä Tanja ja Sannis Nousiaisista.

Onnentoivotukset Varsinais-Suomeen! Sanniksen ja Tanjan kanssa nähdään välillä myös Sanniksen tyttövauva.

Jarnon ja Pertun Ben-koira on saanut uuden pentukaverin. Lindan ja Janin kotona tavataan myös perheen pojat Daniel ja Samuel.

Sohvaperunoiden kuudennen kauden uudet jaksot alkavat tänään kello 22 Yle TV2:ssa. Syksyn muut jaksot esitetään tuttuun tapaan kello 21.

Psst! Menikö viikko sitten ohi kauden avannut edellisen kauden best of -jakso? Se löytyy Yle Areenasta.