Instagram

Suomipop-festareilta ja Himos juhannuksesta tuttu N.C.D. Production tuottaa Rauman juhannusjuhlat ensi vuonna

Rauman juhannusjuhlilla on ensi kesänä uusi yhteistyökumppani. Kuva: Maija Männistö

N.C.D. Production tuottaa Rauman juhannusjuhlat ensi kesänä yhdessä Suomen Elämyspalvelu Oy:n kanssa.

Juhannusjuhlien alueita hallinnoiva Suomen Elämyspalvelu Oy etsi festivaalille uuden yhteistyökumppanin, kun sopimus WKND Festival Oy:n kanssa päättyi viime kesän tapahtumaan.

N.C.D. Production on Suomen suurin festivaalituottaja ja tunnettu muun muassa Himos juhannuksen, Tammerfestien, Iskelmä- ja Suomipop -festivaalien tuottajana. Festareiden lisäksi se tuottaa esimerkiksi megakonsertteja, joista viime kesän suurin ponnistus oli Robbie Williamsin Tampereen Ratinan konsertti.

Juhannusjuhlan promoottori, N.C.D. Productionin Timo Isomäki kertoo, että Rauman ensi kesän tapahtumasta tulee monipuolinen, juhannuksen tunnelmaan sopiva ja se suunnataan laajalle asiakaskunnalle.

- On hienoa, että saatiin iso ja kokenut festivaalijärjestäjä luotsaamaan tapahtumaa. Näin Suomen Elämyspalvelu Oy voi keskittyä majoituksiin ja tapahtuman ulkopuolisiin palveluihin. Näin pidetään tapahtuman lieveilmiöt mahdollisimman vähäisinä, Riku Räsänen toteaa.

Juhannusjuhlat järjestetään edellisvuosien tapaan Otanlahden alueella. Kolmepäiväiseksi kaavaillun tapahtuman 18 vuoden ikärajasta pidetään edelleen kiinni. Tapahtuman yleisömäärä on rajattu 15 000 päivittäiseen kävijään. Viime vuonna RMJ:ssä vieraili kolmen päivän aikan noin 50 000 kävijää.

- Pidämme huolta siitä, että raumalaisille aiheutuu tapahtumasta mahdollisimman vähän häiriötä. Toivomme että juhannusjuhlat olisivat kaupunkilaisille positiivinen ja iso juttu, koska haluamme että niistä muodostuu jatkuva perinne Raumalle, Timo Isomäki pohtii.

Rauman juhannusjuhlat järjestetään Otanlahdessa 21.-23. kesäkuuta.

AIEMMIN TAPAHTUNUTTA: