Instagram

Superpikkujouluissa hittimusan ohella uudistuksia: uusi myöhäisillan lippu ja musikaaliesitys

Viime vuonna Superpikkujouluissa villitsi Antti Tuisku. Kuva: Maija Männistö

Kun Lukon perjantainen kotipeli saadaan päätökseen, aletaan Kivikylän areenaa muuttaa minuuttiaikataululla Superpikkujoulujen tapahtumatantereeksi.

- Sunnuntaina jään pitää taas olla kunnossa, sillä silloin järjestetään taitoluistelijoiden näytös. Onneksi emme ole ensimmäistä kertaa tällaista tapahtumaviikkoa järjestämässä, vaan rutiinia löytyy, Lukon tapahtumapäällikkö Mikael Eklöf summaa.

Tänä vuonna Superpikkujoulujen tähdiksi on kiinnitetty JVG ja Vesala. Ensimmäistä kertaa pikkujoulujen historiassa illan aikana nähdään myös teatteria, kun alkuiltaan on sijoitettu Lasilliset Juicea -musikaali.

- Pikimustan perjantain lipputarjous sai ihmiset hienosti liikkeelle, ja Lukon toimistolla jonoa oli ihan ulko-ovelle asti. Lippujen ennakkomyynti on nyt ennätysvauhdissa. Näillä näkymin Superpikkujoulujen kävijämäärä tulee olemaan reilut 2000, Eklöf laskeskelee.

Tämän vuoden lippukaupassa on aiempiin vuosiin verrattuna yksi uusi piirre - tällä kertaa myynnissä on myös erikseen myöhäisillan lippua ainoastaan JVG:n keikalle.

- Monet viettävät tähän aikaan vuodesta pikkujouluja ja alkuillasta saattaa olla muutakin ohjelmaa. Tällöinkin juhlijoita saattavat kiinnostaa meidän loppuillan artisti, mutta täyden lipun hinnan ostaminen siihen aikaan ei ole enää houkuttelevaa. Näin ollen päätimme laittaa uudentyyppisen myöhäislipun myyntiin, Eklöf kertoo.

Pelkästään JVG:n keikalle pystyy siis ostamaan ovelta edullisemman lipun kello 23 alkaen. Tapahtuma on koko illan K18.

- Olemme onnekkaita, että meillä on tapahtumassa näin kovat kotimaiset artistit. JVG ja Vesala kiinnitettiin Superpikkujouluihin jo noin vuotta ennen tapahtumaa. Kaiken muun ohella tässä viritellään toki myös jo ensi vuoden pikkujouluesiintyjiä, Eklöf sanoo.

Alun perin ylätorilta koko jäähallin tapahtumaksi laajentuneet Superpikkujoulut ovat vuosien saatossa osoittaneet, että tällaiselle tapahtumalle on Raumalla tilausta.

OHJELMA

  • 19:30 Lasillinen Juicea
  • 22:00 Vesala
  • 00:00 JVG
  • 01:30 Valomerkki
  • 02:00 Ovet sulkeutuvat