Instagram

Taas pääsee terdelle! Raumalle luvataan viikonlopuksi oikein buenoa kevätsäätä – ainakin perjantaiksi ja lauantaiksi

KAMU pani merkille sosiaalisesta mediasta, että monet raumalaiset kuppilat ovat avanneet terassikautensa tällä viikolla. Ihanaa!

Kevät on täällä ja kesää kohti mennään niin, että jylisee.

Auringossa pääsee hyvästä ruoasta ja juomasta nautiskelemaan jo ainakin Ravintola Mr. Jonesissa ja Toripöllössä, jotka kasasivat terassinsa keskiviikkona.

Auringonsäteiden voimauttavassa hehkussa on saanut paistatella kuluvalla viikolla myös Café Salin edustalla. Lisäksi Suvitien Merijakamo on ollut jo avoinna muutamia keväisiä viikonloppuja.

Ja nyt kun terasseja on auki, niin niistä pitää otta kaikki irti! Vaan mitä sanoo tähän luontoäiti?

Näyttää raumalaisille isoa peukkua ylöspäin. Jes!

Perjantaiksi Foreca lupailee Raumalle täyttä aurinkoa ja lämpöasteiksi mukavaa keväisen kymmentä. Ilmatieteenlaitos on piirun verran positiivisempi ja vilauttaa mahdollisuutta jopa 12 asteeseen. Sopivasti sijoitetussa autossa tai lasitetulla parvekkeella voi siis hyvin päästä jo sortsilukemiin.

Lauantaina homma sen kuin paranee, sillä auringonpaiste jatkuu ja elohopea voi kivuta jopa 14 asteeseen, kertoo Foreca. Ilmatieteenlaitos nyökyttelee hyväksyntää ja tekee saman ennusteen.

Forecan ennusteen mukaan sunnuntaina ropisee vettä ja asteita on seitsemästä kymmeneen. Posin kautta! Tällä hetkellä ilmassa leijailee niin paljon katupölyä, että yksi sadepäiväkin on oikeastaan ihan hyvä juttu.

Samaten Ilmatiteenlaitos on asettanut sunnuntaiksi Rauman päälle sadepisaroita ropsottavan pilven. Mutta, sen takaa kurkistelee myös aurinko!

Mutta sehän me jo tiedetäänkin, että kun aurinko paistaa ja vettä sataa, niin taitaa tulla kesä!