Instagram

Tee napanöyhtänalle ja työnnä mopoauto suohon! Hulvattomia Facebook-tapahtumia rustailevat oman elämänsä riemuidiootit – kuinka ihanaa

Seinäntuijotuskurssilla aloittelijatkin oppivat tuijottamaan seinää. Kuvassa seinää tuijotetaan jo vähän korkeammalla levelillä.

Facebookissa on viime viikkoina tullut vastaan jos jonkinmoista tapahtumaa, jotka nytkäyttelevät suupieliä ylöspäin. Menovinkkien ykkösfanina Kamu innostui tästä ja alkoi keräillä huumorintäytteisiä tapahtumia tähän juttuun.

Täysin sattuman kauppaa on se, että juuri tämän saman maanantain ratoksi Helsingin Sanomien Nyt-liite päätti niin ikään julkaista aiheesta artikkelin!

– Facebookin uusin villitys ovat järjettömät tapahtumat, otsikossa hehkutetaan.

Twitterin puolella Nytille heitetään heti vastapalloa ja muistutellaan, että Tampereen ylioppilaslehti Aviisi kertoi jo vuosi sitten kansan olleen kiinnostunut muun muassa seuraavista tapahtumista: Miten valmistella marsu näyttelyyn, Nokkahuilun huoltokurssi ja Miten puhua koiraa.

Mutta viimeistään nyt suomalaiset ovat ottaneet huumoritapahtumat todella omakseen.

Miesten joulusuihkun perustanut Tonino Lopez kertoo, että hänen vitsinä luomansa tapahtuma on tavoittanut 590 000 ihmistä, Nyt-liitteen tuore juttu jatkuu.

Tutustutaanpa tarkemmin muutamaan Facebookin huumoripläjäykseen – eli siihen internettiin parhaimmillaan. 

SEINÄNTUIJOTUKSEN PERUSKURSSI

Seinäntuijotuksen peruskurssi järjestetään Terskanperässä Oulun läänissä ensi viikon perjantaina 9. marraskuuta. Tapahtumaan osallistuu noin 1300 henkeä ja siitä on kiinnostunut yli 16 tuhatta henkeä.

– Seinäntuijotus on yleistynyt jokamiehen, -naisen sekä -muunsukupuolisen päivittäisenä harrasteena. Lajia voi harrastaa yksin, porukassa tai vaikka lemmikkikissan kanssa. Kurssimme tavoitteena on tehdä laji tutuksi vasta-alkajille, mutta myös aiemmat harrastajat ja pitkän linjan veteraanit ovat tervetulleita nauttimaan yhteisöllisestä tuijotussessiosta. Halutessasi voit varustautua esimerkiksi kiikareilla, tapahtumakuvauksessa luritellaan.

Mukaan on otettu myös 44-vuotiaan riihimäkeläisen Penan kokemuskommentti.

– Joo ei kyllä siinä kun töissä oot saatana kuuesta neliään ja pääset viimein kotia, niin eihän siinä kerkee jumalauta kissaa sanoa kun on jo korkki auki ja katse kohti tapettia.

Oman napanöyhtänallensa voisi halutessaan tuunata vaikka halloween-teemaiseksi.

NAPANÖYHTÄSTÄ NALLEKARHUKSI

Lähes seitsemää tuhatta henkeä kiinnostaa mahdollisuus päästä tekemään nallekarhu omasta napanöyhdästä, kuinka hienoa! Tapahtuma järjestetään sopivasti vielä joulun välipäivinä.

– Nyt vaan ahkerasti keräilemään omat, kavereiden ja perheenjäsenten nöyhtät talteen. Kurssille on vapaa pääsy. Tarjolla mehua ja pullaa.

Eräs osallistuja on huolissaan oman nöyhdäntuotantonsa vähyydestä.

– Voisko johonkin järjestää napanöyhdän keräys- ja jakelupisteen, jotta nöyhdättömätkin voisivat osallistua?

HATUNSYÖNTI KURSSI (MITEN MARINOIT LIPPIKSESI)

Helsingissä Pyhäpietarinportin seurakunnassa opetellaan hattujen syömistä marraskuun lopussa. Kurssilla opetellaan muun muassa oikeaoppisen lippiksensyönnin salat ja lakin valmistusmateriaaliin sopivan marinadin loihtimisen. Näistä taidoista on kiinnostunut 12 000 ihmisen joukko.

– Koulutus sisältää myös ruuansulatusta hidastavien metalliosien käsittelyn ja baskerin fileroinnin salat. Kurssin parhaat osallistuvat myös herkullisen huopahattu-salaatin valmistukseen. Kurssi soveltuu myös vegaaneille!

MOPOAUTON SUOHONTYÖNNIN SM-KISAT

Lokakuun 31. päivä Tampereen suokadulla "maalataan vihreiksi työnnetään mopoautoja kilpaa suohon". No selvähän se on. Ja 1400 henkilöä osallistuu tapahtumaan.

Valitsisitko sinäkin syötäväksi hatuksi juuri silinterin?

VANHOJEN VIINOJEN JA PULLOPOHJIEN MIKSAUSKURSSI

Kurssilla opetellaan miksaamaan kaikista vanhoista viinoista ja jämistä vähiten oksettavia yhdistelmiä. Yli 11 tuhatta kiinnostunutta ilmeisesti valmistelee tapahtuman vuoksi matkaa Maarianhaminaan marraskuun 30. päivä.

– Opettelemme mm. musta kahvi - punaviini konjakilla yhdistelmän jotta saamme siitä mahdollisimman pehmeän ja helpon oksentaa, tapahtumassa kirjoitetaan.

SLAAVIKYYKKY JA KULAUS SLAAVIMEHUA SAMALLA

Turun kupittaalla järjestetään kesäkuussa 2019 slaavikyykkytapahtuma, jota on kiinnostunut kuusi tuhatta henkeä.

– Slaavikulttuuria kunnioittaen yksi syvä slaavikyykky ja kulaus slaavimehua (niit on monta) ennen illan rientoja! Adidas, tupakkatuotteet, lada, hard bass, hapankaali, suolakurkut, läpsyttimet, kompot, yms. slaavijutut ovat myös iloisia boonuksia jos löytyvät mukaan! tapahtuma hehkuttaa.