Instagram

"Onnistuineimmat treffit venyivät kolmipäiväisiksi!" - Rauman Tinder on hiipunut, mutta rakkauden jano elää

- Mies puhui pelkästään työstä ja itsestään, ei oikeastaan kysynyt multa mitään. Hän selvästi tykkää vaan käydä puhumassa itsestään ihmisille, jotka hetken jaksaa kuunnella. Kerran yksi mies tuli selvässä humalassa treffeille.

Kamun Tinder-kyselyyn saapunut 26-vuotiaan naisen kommentti kertoo siitä, että aina ei tinderöinti mene putkeen.

Välillä käyttäjä voi kuitenkin löytää todellisen supermatchin.

- Onnistuineimmat treffit venyivät kolmipäiväisiksi! paljastaa 23-vuotias nainen, joka on ehtinyt käydä useammilla Tinder-treffeillä.

Kamun suuri Tinder-kysely tiivistyi lopulta tusinaan, mutta sitäkin mehukkaampaan vastaukseen. Vastausten yleisilmeestä kävi selväksi, että Rauman seudulla Tinder on osoittanut hiipumisen merkkejä, mutta silti appi kaivetaan luurista esille aika ajoin.

Suurimmalle osalle se on ajanvietettä tylsien hetkien keskellä, mutta silti taustalla vaikuttaa orastava toiveikkuus siitä, että huippuseuraa ja elämänkumppani apista löytyisi. Suurin osa oli nimittäin myös tavannut matchejaan livenä.

- Tinder ei ole enää niin kova juttu, mutta potentiaalisia ehdokkaita on vielä mahdollista silti löytää. Profiilikuviin voi useimmiten luottaa, mutta pyrin silti aina tekemään perusteellisen vakoiluoperaation netin syövereissä.

- Yleensä profiilikuviin voi luottaa! Kyllä pienen juttelun jälkeen tietää, onko tyyppi oikea. Ei ole ollut yhtään feikkimatchia kolmevuotisen tinderöinnin aikana.

"Is there WiFi, because I'm feeling a connection."

Ennen kuin ensimmäisille treffeille päädytään, pitää sovelluksessa tietenkin tehdä unohtumaton ensivaikutelma. Kyselyyn vastanneet olivat saaneet avauslaineja aivan laidasta laitaan:

- Is there WiFi, because I'm feeling a connection.

- Haluatko istua mun naamalle?

- Parhaimman näköinen suomalainen jonka olen nähnyt!

- Onneksi et vaikuta liian hullulta tytöltä. Melkeinpä jopa kivalta.

Eräs 33-vuotias kyselyyn vastannut mies kertoi, että hänen tinderöintinsä ei ole sujunut häävisti ja lähellä on, että koko sovellus pian lähtee luurista.

- No, naiset eivät juuri kokemukseni mukaan tee avauksia, joten hiljaista on. Niin että arvon naiset, voisitteko pliis joskus näin tasa-arvonkin nimissä tehdä sen avauksen, varsinkin jos teidän tykkäämisestä se osuma tulee?

Tasan kahtia kyselyyn vastanneet jakoi tapa antaa tai olla antamatta oma Tinder kavereiden pelattavaksi. Kaverista riippuen käyttö voi olla nimenomaan pelaamista ja raksien sekä sydänten mielivaltaista lätkimistä, mutta tosiystävä saattaa käyttää kaverin Tinderiä ihan tositarkoituksellakin.

Vain yksi kyselyyn vastannut oli valmis toimimaan konkreettisesti, jos Tinderissä vastaan tulee varatun tutun kuva. Muut tyytyisivät tilanteessa spekuloimaan tapausta kavereidensa kanssa poissa silmistä, poissa mielestä -tapaan.

Tinderillä on monet puolensa ja se tarjoaa jos jonkinlaista seuraa. Kuka etsii hetken huumaa ja kuka elämänsä rakkautta.

Vaikka alkuvillitys Tinderistä on jo karissut, usko oman kumppanin löytämiseen sovelluksesta elää silti.

- Tässä kolmen kuukauden satunnaiskäytön aikana olen kaksille treffeille päätynyt. Molemmat menivät sikses hyvin, että seura oli mieluisaa ja älykästä. Tinderöintini tavoitteena on vakavampi parisuhde, joten en ehkä ole kohderyhmää tai edustava käyttäjä. Valitettavasti elämäntilanteellisista ja tavoitteellisista eroavuuksista kumpikaan treffeillä käyminen ei johtanut sen pidemmälle. Hyviä ne silti olivat, 33-vuotias mies tuumaa.