Instagram

Todellisia missikonkareita tämän vuoden Pitsimissi-finaalissa - lähes kaikilla kilpailutaustaa

Tämän vuoden Pitsimissi-finaalissa on mukana todella kokeneita kilpaisiskoja, sillä lähes kaikki finalistit ovat kavunneet jo aikaisemmin kilpalavoille ja monet ovat osallistuneet erilaisiin promokuvauksiin ja -kiertueille.

Miss Turku, Miss Teivo, Miss Nokia, Miss Ylöjärvi, Juhannustyttö, Miss Global beauty queen, Miss Hämeenlinna, Miss Turku... Pitsimissi-finalistien kilpailurepertuaari on todella laaja ja kattaa kotimaisten kilpakenttien lisäksi myös kansainväliset kilpailut.

Nyt Raumalla missikruunusta kilvoittelevia nuoria naisia on nähty jo aiemmin myös samalla lavalla. Vuonna 2017 Miss Nokiaksi kruunattu Amanda Teuho (kuvassa toinen vasemmalta) oli esimerkiksi palkitsemassa vuoden 2018 kauneimpia, jolloin Mariangel Velasquez (vas.) kruunattiin Miss Nokia 2018 ensimmäiseksi perintöprinsessaksi.

 

Aikaisempi postaus poistu vahingossa :s 😂 Wau, mikä ilta! Eilen minut valittiin Miss Nokia 2018 ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Miss Nokia 2018 on ihana @eerola_marika. Toiseksi perintöprinsessaksi valittiin @wenlamaria. Meidän ilmeet kertovat kaiken. Minulle kauneuskilpailut eivät ole pelkkää sitä, että saan näyttää lavalla kauniilta. Kilpailujen kautta saan mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja saamaan uusia kavereita. Näiden kautta saan myös kokemusta, lisää itsevarmuutta ja mahdollisuuden tehdä sitä, mitä rakastan. Kuten @eerola_marika aikaisemminkin sanoi, kilpailut antavat meille misseille mahdollisuuden ajaa sellaisia asioita, jotka ovat meille tärkeitä, kuten molempien kohdalla luonnonsuojelu. Kuvassa numero 2, näette Face Of Beauty Finland 2018 kaksi finalistia. Kuvassa myös meidän super ihana Face Of Beauty Finland 2017 @irisojalammi. Saimme eilen myös tutustua @akisanter. Aki oli tänä vuonna edustamassa Suomea Mister International kilpailussa Myanmarissa ja oli osa Miss Nokian tuomaristoa. Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille. Kiitos @studiofacemodelagency taas ihanasta kokemuksesta. Kiitos Miss Nokia 2017 @amandateuho ja @aurorateuho kannustuksesta , meikeistä ja hiuksista. Kiitos @seppotapio kuvista. Kiitos ihanille finalisteille, jotka teitte tästä kiertueesta näin mahtavan. Kiitos❤️ Unelmat toteutuu, kun jaksaa unelmoida. #studioface #missnokia #nokia #messutnokialla #kylpylähotellieden #kultajousi #zazabellatampere #vitaliberata

Henkilön Mariangel Velasquez (@marivellag) jakama julkaisu

Pitsimissifinaalissa tänä vuonna numerolla kaksi kilpaileva turkulainen Nea Hurme on niittänyt jo menestystä kotikaupunkinsa misskilpailuissa: hänet valittiin vuonna 2017 Miss Turku -kilpailun yleisön suosikiksi. Sairaanhoitajaksi opiskeleva Hurme harrastaa showtanssia, tennistä ja kuntosalia.

Numerolla kolme kilpaileva Iiris Yli-Kaatiala on puolestaan Miss Hämeenlinna vuosimallia 2017, ja hän on osallistunut kauneuskilpailuihin myös kansainvälisillä areenoilla Miss beauty queen -kilpailussa. Yli-Kaatiala on tämän kevään ylioppilas ja hän harrastaa kilpasuunnistusta ja mallikuvauksia.

 

Vikoja hetkiä #misshämeenlinna & aion nukkua tän yön tiara päässä.💕

Henkilön Iiris Yli-Kaatiala (@iirissuvi) jakama julkaisu

Viime kesänä kuopiolainen Jenni Tikka kruunattiin Savon Sanomien järjestämässä kauneuskilpailussa Juhannustytöksi. Pitsimissi-finaalissa numerolla kuusi kilpaileva Tikka harrastaa leipomista, matkustelua ja kuntosalia.

Tämän vuoden Pitsimissi-kilpailun ainoa raumalaisedustaja kisaa numerolla kymmenen. Karin Steniuskaan ei kapua missilavalle ensimmäistä kertaa vasta heinäkuussa Savilanpuistossa, sillä hän ylsi vuonna 2017 Miss Tampere -kilpailussa toiseksi perintöprinsessaksi ja yleisön suosikiksi.

Pitsimissikandidaattien joukosta omaa suosikkiaan voi äänestää kaupunkilehti Raumalaisen verkkosivuilla keskiviikkoon 25.7. kello 23 asti. Voittajat paljastetaan Pitsiviikolla torstaina Savilanpuistossa kello 18 alkavassa finaalissa.