Instagram

Tunkua Turarun-juoksuun! Osallistujia tuplaten enemmän kuin viime vuonna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyt on tälläinen olo 😆😁😊😄 #jännittää #omg #enääviikko #somejännitys #turarun #turarun2018

Henkilön TuraRun (@turarun2018) jakama julkaisu

Ainakin yksi asia on varma. Turajärven maalaismaisemissa lauantaina järjestettävässä juoksutapahtumassa vaatteet kastuvat ja likaantuvat.

– Osallistujille meillä on antaa yksi vinkki, joka on tiivistetysti: vaihtovaatteet, ohjeistavat Turarunin järjestäjät.

Maastoestejuoksu järjestetään neljännen kerran. Tänä vuonna osallistujamäärä tuplaantuu viime vuoteen verrattuna. Ennakkoilmoittautumisia on jo suunnilleen saman verran kuin kylällä on asukkaita.

– Ilmoittautuminen saatetaan joutua sulkemaan kesken osallistujamäärän täyttyessä, kirjoitti Turarunin porukka Instagram-tilillään maanantaina aamulla.

Juoksureitin varrella on telineitä, renkaita, vettä, vaahtoa ja luonnonesteitä. Maasto on vaihtelevasti metsää, peltoa, kivikkoa ja ojanpohjaa. Reitin osuudet ovat nimeltään esipesu, kirjopesu, liotus, loppulinkous ja pyykkinaru.

Tapahtuma juostaan kolmessa sarjassa: hupi, kilpa ja juniori, joista viimeinen on 7–17-vuotiaille.

Kilpasarjalaiset palkitaan nopeuden perusteella. Mainetta ja kunniaa saa myös huomiota herättävästä kisatyylistä sekä pukeutumisessa että etenemisessä.

Tapahtumaan saa saapua myös yleisöksi.

Kisakeskuksena toimii Terästyö Salmisen paja osoitteessa Turajärventie 48. Kisakeskus aukeaa kello 12. Lähdöt alkavat klo 14.

Tapahtuman järjestää Länsi-Euran kyläyhdistys ry. Tapahtuman tuotto käytetään yhdistyksen toimintaan kyläläisten hyväksi.

Jos siis juoksemaan mielii mukaan, kannattaa ilmoittautuminen tehdä mitä pikimmiten TÄÄLLÄ.