Instagram

Ulkona nukuttuja öitä ja öljyttyjä pelaajia - Lukon ja Ässien ryhmäytymisviikot ovat viihdyttäneet somessa

Sekä Lukko että Ässät viettävät parhaillaan treeniviikkoa, jonka oleellinen osa-alue on ollut myös joukkueiden ryhmäytyminen ja uusiin pelikavereihin tutustuminen. Tämä on tarjonnut huvittavia hetkiä joukkueiden someseuraajille.

Lukkolaisten puhelimet esimerkiksi takavarikoitiin heti leirin alkajaisiksi. Sen jälkeen aikaa on kulutettu frisbeegolfin, laserammunnan ja golflyöntien yhdistelmäkisalla. Tänään pelaajien päiväohjelmaan on kirjattu suopotkupalloa.

– Ideana on saada vähän vieraammatkin pelaajat tutustumaan toisiinsa, saada ryhmäytyminen käyntiin ja nähdä, millainen joukkue meillä on. Käymme myös vähän palavereja pienemmissä ryhmässsä ja mietimme, mitä on tulossa. Samalla mielessä on tulevat kuusi viikkoa eli omatoimijakson harjoitusohjelman läpikäyminen, päävalmentaja Pekka Virta kommentoi Kiekkoareenassa.

Eräänlainen kohokohta oli tiistai-illan arvonta, jossa ratkaistiin pelaajien nukkumapaikat - kuka joutuu nukkumaan puolijoukkueteltassa ja kuka pääsee saunaan ja sisämajoitukseen. Kolikonheitolla ratkotut yöpaikat saivat pelaajissa aikaan mojovat reaktiot.

Porin Ässät on puolestaan ottanut treeniviikollaan tuntumaa Yyterin seikkailupuistoon ja hiekkarantaan.

 

#EuranNopein - lähtee kuin ohjus! #Ässät #Eura #YyteriBeach #Liiga

Henkilön Porin Ässät (@porinassat) jakama julkaisu

Ässien Snapchat-kanavalla seuraajat ovat päässeet muun muassa ihastelemaan seuran markkinointipäällikkö Jaakko Ruususen ja Matti Kuparisen taistoa hiekkadyynin valloittamisesta.

Tiistai-illalla Ässien snäpeissä oltiin leikkimielisen urheilun vastapainoksi fiinisti. Osa joukkueesta valmisti keittiössä illallisruokaa, kun taas joukkueen nuorimmat ottivat vieraita vastaan paidattomina ja öljyttyinä Juho Tommilan säestäessä kosketinsoittimilla.

Kuvakaappaukset Snapchatista.

Kaupunkisovellus KAMU ja Kiekkoareena ovat molemmat Marva Median tuotteita.