Instagram

Viimeksi 75 euroa, nyt 110 - RMJ:n tuottaja selittää hinnannousua

Otanlahdessa bailataan kesän kunniaksi 21.-23.6.2018. Kuva: Henrika Bäcklund

Viime vuonna samoihin aikoihin myyntiin tulleet RMJ:n early bird -liput kustansivat 75 euroa. RMJ avasi kesän 2018 lippukaupan tänään ja kolmen päivän joululipun ennakkohinta on 110 euroa, eli 35 euroa viime vuotta enemmän.

Huimasti korkeampi hinta nostatti keskustelua, joten Kamu soitti asiasta RMJ:n tuottaja Sarianna Matikaiselle.

– Tällä kertaa ei tehdä viime vuoden tapaan niin montaa porrastusta lippujen hinnoissa. Nyt myynnissä on joululippu ja joulun jälkeen myymme jo ihan kolmen päivän peruslippua.

Menneen kesän festarin liput kustansivat joulukuusta maaliskuun puoliväliin 105 euroa, sitten 115 euroa ja toukokuun alun jälkeen lippujen hinta kipusi lopulliseen 125 euroon.

– Liput tulevat olemaan kohtuullisen hintaiset, eli ei hinta ihan kauheasti enää nouse. Tässä hinnassa on nyt pieni jouluale, Matikainen lupailee. Lopullista hintaa hän ei vielä kerro, mutta sanoo, että yleensä lippujen hinnat määritellään artistihintojen mukaan.

RMJ:n jouluhintaiset kolmen päivän liput ja VIP-liput ovat myynnissä 31.12. asti.

– On selkeämpää, että lippuja myydään vain kahdessa hintakategoriassa. Kun leirintä ja muut paketit tulevat myyntiin, niin asiakkaankin on helpompi navigoida hintojen keskellä. 

Kesän festivaaleista Provinssi avasi lippukaupan eilen tiistaina. Provinssin kolmen päivän liput maksavat tässä vaiheessa 129 euroa, kun normaali lippuhinta on 149 euroa.

Lippukaupan käynnistyessä RMJ julkaisi myös ensimmäiset artistit. Lue lisää täältä.