Instagram

Ysäri näkyy syksyn meikeissä – pinnalla ovat räikeät värit, vahvat rajaukset ja suttuinen grunge

Syksyn trendinä on vahvat ja värikkäät rajaukset. Valkoinen tekee silmästä modernin. Kuva: Mihai Stefan

Menneet vuosikymmenet ovat löytäneet syksyn meikkitrendeihin. 60-lukulaiseen tyyliin catwalkeilla on nähty värikkäitä koko silmän kiertäviä sinisiä ja punaisia rajauksia sekä smokey eyes -luomia.

Kasari näkyy syksyn meikeissä värikkäinä luomiväreinä ja yhdeksänkymmentäluku ruskeina huulina sekä luonnollisen ruskeansävyisenä lookina. Myös grunge ja punk ovat in! Jos rajaus menee suttuun, suttaa lisää.

Kesän glitter-villitys jatkuu syksyllä kimaltavina luomiväreinä ja strasseina, jotka sopivat erinomaisesti pikkujoulumeikkiin.

Seuraavat meikkivinkit taipuvat niin arkeen kuin juhlaan.

LEIKITTELE VÄREILLÄ 

Punk rock -silmät kohtaavat glamourin! Smokey eyes -silmämeikki on jo tuttu juttu, mutta tänä vuonna se toteutetaan twistillä. Kun yleensä utuinen rockmeikki on tehty mustalla ja harmaan sävyillä, luodaan se tällä kertaa lämpimillä ja metallinhohtoisilla ruskeilla sekä kullalla.

Heittäydy vielä hurjemmaksi ja kokeile pinkkiä tai sinistä! Muotitalojen malleilla smokey eyes -luomia on välkehtinyt useissa eri väreissä. Keltainen tai fuksia silmissä piristää syksyistä palettia. Kokeile myös jättää muu silmämeikki pois ja anna pelkän värin olla pääosassa.

VAALEAA SISÄSILMÄKULMAAN

Monet suunnittelijat, kuten Fendi ja Tommy Hilfiger, ovat muotinäytöksissään käyttäneet malleillaan vaaleita sisäsilmäkulmia. Vaalea tai valkoinen väri saa silmät näyttämään suuremmilta ja koko yleisilmeen virkeämmältä.

Kokeile pelkkää vaaleaa tai jatka luomea suosikkisävylläsi – valkoisen kanssa sopii mikä tahansa!

Sisäsilmäkulma meikataan nyt vaaleaksi. Kokeile pelkkää vaaleaa, tai jatka luomea kullalla ja ruskealla. Smokey eye -meikataan tänä syksynä juuri ruskean eri sävyin! Kuva: Haley Rivera

VOIMAKAS YLÄRAJAUS

Jos rajausväri kuuluu meikkisuosikkeihisi, tämä trendi on sinulle! Syksyllä uskaltaa kokeilla vahvoja rajauksia. Muotilehtien sivuilla vilisevät niin vihreät, siniset, punaiset kuin valkoisetkin rajaukset. Kokeile rohkeasti, minkä värinen rajaus tuo silmäsi esiin ja antaa juuri oikeanlaista särmää. Rajaus saa olla paksu!

RUSKEAA HUULIIN

Ysärin tuloa ei voi estää: ruskeat huulet ovat ohittamaton hitti syksyn 2018 meikkitrendeissä. Huulet voi maalata millä tahansa ruskean sävyllä aina vaaleammista vivahteista syvän ruskeaan. Jos epäröit, kokeile kastanjaa – se on varmasti trendikäs valinta.